جمعه 10 فروردين 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات چگونه همزمان از قدرت چند رایانه استفاده کنیم

 
 

جمعه 24 شهريور 1396

چگونه همزمان از قدرت چند رایانه استفاده کنیم

 
 

یک مدرس دانشگاه با تشریح یکی از آخرین تکنیک‌های روز حوزه فناوری اطلاعات توضیح داد که چگونه می‌توان از قدرت پردازشی چند رایانه به صورت همزمان برای انجام عملیات‌های کامپیوتری خود استفاده کرد.

امیر محمدزاده لاجوردی - کارشناس فناوری اطلاعات و مدرس دانشگاه صنعتی شریف - با بیان این که رایانش ابری می‌تواند شامل پردازش یا ذخیره داده‌ها باشد، اظهار کرد: فضای ابری در واقع یک شبکه عظیم پردازشی در فضای اینترنتی است که کسی نمی‌داند حجم آن چقدر وسیع است. کاربران می‌توانند پروژه‌های پردازشی سطح بالای خود را به این فضا ارائه و نتیجه آن را اینترنتی دریافت کنند.
وی با ذکر تاریخچه‌ای از رایانش ابری گفت: اساس رایانش ابری بر مفهوم اینترنت و دسترسی از راه دور استوار است که از این طریق از ظرفیت هزاران کامپیوتر بزرگ و کوچک استفاده می‌کنند. رایانش ابری از منظر سرویس‌ها و خدمات و زیرساخت طراحی فضای ابری امکانات گسترده‌ای را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.
این کارشناس ارائه خدماتی مانند ایمیل و جی میل را مبتنی بر استفاده از سیستم‌های رایانش ابری توصیف کرد و تاکید کرد: رایانش ابری به ما امکان آپلود فایل‌ها در ایمیل را می‌دهد. متداول‌ترین خدمت فضای ابری به کاربران پردازش نرم افزارها در فضای مجازی به عنوان سرویس است.
لاجوردی با بیان دیگر خدمات فناوری رایانش ابری به کاربران در فضای مجازی ادامه داد: کاربرد دیگر این تکنولوژی پردازش عملیات‌های سنگین در فضای مجازی است. فضای ابری به عنوان هماهنگ کننده پردازشگرهای مختلف به عنوان یک سخت افزار بزرگ عمل می‌کند. سایت آمازون بخشی را به استفاده کاربرانی که نیازمند استفاده از قدرت پردازش بالاتری هستند اختصاص داده است که کاربران می‌توانند سرور خود را به آن سیستم وصل و از قدرت پردازشی عظیمی استفاده کنند. کاربران می‌توانند با مراجعه به سایت آمازون و رزرو وقت در قسمت رایانش ابری فعالیتهای پردازشی سنگین خود را با استفاده از قدرت چندین رایانه وصل شده به شبکه ابری انجام دهند.
وی افزود: استفاده از فضای ابری می‌تواند به کاهش هزینه‌ها و افزایش سرعت در فضای مجازی شود. علاوه بر این در این فناوری کاربران استقلال فضا دارند به این صورت که نیاز به جمع آوری پیکره‌های مختلف پردازش به صورت فیزیکی ندارند. همچنین می‌توان مقیاس پذیری بیشتری را در این سرویس انجام داد، به این صورت که کاربر می‌تواند دستگاه‌های دیگری را نیز به این سرویس اضافه کند.
این مدرس دانشگاه حوزه رایانش ابری با اشاره به مباحث امنیتی در استفاده از فضای رایانش ابری گفت: کسانی که معتقد به امنیت بیشتر در فضای ابری هستند اعتقاد دارند که وقتی همه اطلاعات در یک فضا جمع آوری می‌شود امکان کنترل بیشتری هم روی آنها وجود دارد. از سویی دیگر مخالفان می‌گویند که در این فضا به دلیل سیال بودن و قابلیت دسترسی از دستگاه‌های مختلف امکان هک و نفوذ بالا است.
لاجوردی با اشاره به مشکلات نگهداری اطلاعات در فضای ابری بیان کرد: در فضای رایانش ابری همچنین ممکن است اطلاعات کاربران به دلایل مختلف از جمله تخریب زیرساخت‌های ابری به واسطه سیل یا طوفان از بین برود یا امکان برقراری ارتباط با آن اطلاعات به دلیل قطع شدن اینترنت فراهم نشود.
وی با اشاره به احتمال دسترسی و هک اطلاعات از طریق عوامل دیگری غیر از صاحبان اصلی اطلاعات مطرح کرد: در مورد اطلاعات حساس می‌توان با رمزگذاری این اطلاعات از خوانده شدن آن توسط هکرها جلوگیری کرد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
چهار مظنون در رابطه با پرونده مرحوم مهرجویی بازداشت شده‌اند

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار