جمعه 31 فروردين 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات همکاری با دانشگاه برای توسعه فناوری پیل خورشیدی

 
 

شنبه 29 دي 1397

همکاری با دانشگاه برای توسعه فناوری پیل خورشیدی

 
 

یک شرکت فعال در حوزه مواد ساختمانی هوشمند قراردادی با دانشگاه نیوسوث ولز در سیدنی به امضاء رسانده تا این دانشگاه به بررسی استفاده از نقاط کوانتومی در بهبود عملکرد پیل‌های خورشیدی بپردازد و کار را تا ساخت نمونه پروتوتایپ پیش ببرد.

شرکت کلیروو (Clear Vue) در حوزه مواد ساختمانی هوشمند فعالیت دارد. این شرکت قرارداد همکاری مشترک با دانشگاه نیو‌سوث ‌ولز در سیدنی امضاء کرد. این قرارداد مربوط به یک برنامه تحقیقات مشترک است.
دپارتمان مهندسی انرژی‌های تجدیدپذیر و فتوولتائیک این دانشگاه قرار است برای شرکت کلیروو کار تحقیقاتی در این حوزه انجام دهد.
در این پروژه قرار است روی توسعه متمرکزکننده‌های خورشیدی لومینسانس شفاف کار شود و در آنها از نقاط کوانتومی استفاده شود. به کارگیری نقاط کوانتومی موجب می‌شود تا بهره فتولومینسانس ادوات پیل خورشیدی بهبود یابد.
در این پروژه، نقاط کوانتومی ویژه‌ای تولید خواهد شد و کار تا مرحله تولید نمونه پروتوتایپ پیش خواهد رفت. پیش‌بینی می‌شود که این پروژه از زمان امضاء، 12 ماه به‌طول انجامد.
این اولین باری نیست که از نقاط کوانتومی برای بهبود عملکرد پیل‌های خورشیدی استفاده می‌شود. سال گذشته شرکت کوانتوم متریالز (Quantum Materials) در قالب برنامه همکاری مشترکی با شرکت فرشفیلد (Freschfield)، از نقاط کوانتومی در تولید پیل خورشیدی استفاده کردند. نقاط کوانتومی ابعاد بسیار کوچکی دارند و امکان جذب نور خورشید را برای تبدیل به الکتریسیته دارا هستند. آنها دارای باندگپی هستند که آن را می‌توان با تغییر ابعاد نقاط کوانتومی به دلخواه تنظیم کرد. این در حالی است که مواد توده‌ای، باندگپ ثابت دارند که وابسته به جنس و ترکیب شیمیایی ماده است. وجود ویژگی وابستگی باندگپ به ابعاد ذرات، موجب شده تا نقاط کوانتومی ترکیبی جذاب برای استفاده در پیل‌های خورشیدی باشد؛ چرا که با استفاده از نقاط کوانتومی با ابعاد مختلف امکان به دام انداختن طیف‌های مختلفی از نور فراهم می‌شود. پژوهشگران نشان داده‌اند که نقاط کوانتومی می‌تواند در کارایی پیل‌های خورشیدی مؤثر باشند، این کار موجب افزایش 300درصدی جریان تولیدی شده‌است. در شرایط مناسب، این افزایش جریان تا 700 درصد نیز می‌رسد؛ دلیل این امر، افزایش نرخ حرکت الکترون‌ها از نقاط کوانتومی به پیل خورشیدی است. نکته جالب اینجاست که این نوآوری توسط محاسبات نظری نیز تأیید شده و فرصت مناسبی برای استفاده از آن در سامانه‌های مختلف است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
مرد تهرانی زن سابق خیانتکارش را کشت و خودکشی کرد

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار