سه شنبه 18 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری جایگزینی نانوحسگر به جای میکروحسگرها در هدفون‌

 
 

دوشنبه 6 اسفند 1397

جایگزینی نانوحسگر به جای میکروحسگرها در هدفون‌

 
 

شرکت اسپانیایی نانوسنسز با استفاده از نانوحسگر و جایگزینی آن به جای حسگرهای MEMS در هدفون‌ها، موجب افزایش فضای آزاد درون هدفون‌ها شده که تولیدکنندگان می‌توانند از باتری یا ابرخازن و حتی حافظه درون این فضای اضافی ایجاد شده، استفاده کنند.

نانوسنسز (Nanusens) یکی از شرکت‌های پیشرو در حوزه حسگر، اعلام کرد که موفق به افزایش 20 درصدی طول عمر هدفون‌ها شده‌است. برای این کار، این شرکت به جای استفاده از حسگرهای MEMS از تراشه‌های چندحسگری منفرد استفاده کرده که ده برابر کوچکتر از حسگرهای رایج مورد استفاده در این هدفون‌ها هستند. بنابراین فضای بیشتری برای استفاده از باتری در اختیار تولیدکننده قرار می‌گیرد.
در حسگرهای MEMS از یک تراشه استفاده می‌شود که حاوی حسگر در مقیاس میکروسکوپی است. اما در این فناوری جدید، شرکت نانوسنسز از حسگری در مقیاس نانومتری استفاده کرده که در لایه‌های تراشه CMOS قرار می‌گیرد و می‌تواند الکترونیک را کنترل کند. در نتیجه، این تراشه NEMS تنها یک میلی‌متر مکعب حجم داشته و می‌تواند سه میلی‌متر مکعب فضای اضافی برای تولیدکننده به ارمغان بی‌آورد. تولیدکننده می‌تواند در این فضای اضافی از باتری یا ابرخازن استفاده کرد و عمر باتری را افزایش دهد.
ژوزف مونتانیا، مدیرعامل شرکت نانوسنسز می‌گوید: « ما در موقعیت منحصر به فردی برای ایجاد فضای اضافی در هدفون‌ها قرار داریم به‌طوری که طراحان می‌توانند از این نانوحسگر برای ایجاد فضای مناسب بیشتر برای طراحی استفاده کنند. برخی تولیدکنندگان علاقه‌‌مند هستند تا در این فضای خالی از باتری یا ابرخازن استفاده کنند، اما دیگر تولیدکنندگان تمایل دارند تا از این فضاهای خالی برای افزودن برخی ویژگی‌ها نظیر اضافه‌کردن حافظه استفاده کنند؛ بنابراین کاربر می‌تواند یک آهنگ خاص را درون هدفون ذخیره کند. این فناوری قابل انطباق بوده و می‌توان از آن برای ساخت حسگرهای مختلف استفاده کرد. با این روش می‌توان حسگرهای مختلف را روی یک تراشه ایجاد نمود. از دیگر مزیت‌های این فناوری می‌توان به مصرف کم انرژی اشاره کرد.»
اولین تولید نانوسنسز در سه ماهه چهارم سال 2019 انجام خواهد شد. این فناوری که به‌صورت پتنتی نیز به ثبت رسیده قابل انطباق با فرآیندهای تولید قطعات CMOS است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
قتل زن تهرانی در حمام خانه اش / شوهرش تصمیم به مثله کردن جسد داشت که پشیمان شد!

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار