شنبه 8 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری چرا واکسن آسترازنکا به‌عنوان دوز تقویت‌کننده ارائه نمی‌شود؟

 
 

پایگاه اطلاع‌رسانی و پایش آثار اقتصادی کرونا , جمعه 28 آبان 1400

چرا واکسن آسترازنکا به‌عنوان دوز تقویت‌کننده ارائه نمی‌شود؟

 
 

در حال حاضر از واکسن‌های مدرنا، فایزر و برخی واکسن‌های دیگر برای دوز تقویت‌کننده در کشورهای مختلف استفاده می‌شود، اما چرا واکسن آسترازنکا در این گروه جایگاهی دارد.

در حال حاضر از واکسن‌های مدرنا، فایزر و برخی واکسن‌های دیگر برای دوز تقویت‌کننده در کشورهای مختلف استفاده می‌شود، اما چرا واکسن آسترازنکا در این گروه جایگاهی دارد.
دوز تقویت‌کننده، با هدف ایجاد حفاظت بیشتر به افرادی که به‌طور کامل با واکسن ویروس کرونا واکسینه شده‌اند به دلیل ادامه جهش و گسترش این ویروس در سراسر جهان ارائه می‌شود این افراد شامل مراقبین بهداشت، کارکنان مراکز سلامت، افراد دارای نقص ایمنی و افراد بالاتر از۵۰ سال هستند.
اما واکسن آسترازنکا آکسفورد که توسط دانشگاه آکسفورد و شرکت داروسازی انگلیسی-سوئدی آسترازنکا ساخته شده است به‌عنوان دوز تقویت‌کننده ارائه نمی‌شود. بنابراین افرادی که با این واکسن واکسینه شده‌اند چه سرنوشتی دارند؟
واکسن تقویت‌کننده چیست؟
واکسن‌های تقویت‌کننده کووید برای ارائه حفاظت بیشتر در برابر ویروس کرونا ۶ ماه پس از تزریق دومین دوز واکسن استفاده می‌شود.
میزان تزریق واکسن تقویت‌کننده بر اساس دستورالعمل شرکت سازنده واکسن یک و یا نیم دوز است و در برخی کشورها به همراه واکسن آنفلوآنزا به افراد واجد شرایط تزریق می‌شود.
چرا از واکسن آسترازنکا به‌عنوان دوز تقویت‌کننده استفاده نمی‌شود؟
در حالی که آسترازنکا یکی از سه واکسن ارائه شده به بریتانیایی‌ها در طول برنامه واکسیناسیون کووید بود، این واکسن جزو واکسن‌هایی نیست که معمولا برای دوز تقویت‌کننده استفاده می‌شوند؛ علت این است که واکسن آسترازنکا واکسن mRNA نیست.
به‌طور معمول، واکسن آنفلوآنزا و بسیاری از واکسن‌های مشابهی که دریافت می‌کنیم، با تزریق میکروب ضعیف شده یا بخش‌هایی از ویروس به بدن ما برای تحریک و تقویت پاسخ ایمنی استفاده می‌شوند اما واکسن‌های mRNA یا واکسن‌های RNA پیام‌رسان واکسن‌هایی هستند که به بدن ما دستور می‌دهند تا پروتئین اسپایک سارس-کوو-۲ را بازتولید کند و آن را از طریق پاسخ ایمنی مستقیم تجزیه کند.
این نوع واکسن‌ها سال‌ها در آزمایش‌هایی برای درمان سرطان و انواع راه‌حل‌های بهداشتی مورد استفاده قرار گرفته‌اند اما اولین بار است که این نوع فناوری برای واکسن‌های کووید فایزر و مدرنا استفاده و به‌طور کامل آزمایش شده است و این شرکت‌ها مجوز استفاده دریافت کرده‌اند.
افراد بالای ۶۵ سال برای تزریق دوز سوم مراجعه کنند
چه افرادی می‌توانند از واکسن آسترازنکا به‌عنوان دوز تقویت‌کننده استفاده کنند؟
دولت بریتانیا اعلام کرده است هرچند که واکسن فایزر و مدرنا به‌عنوان تقویت‌کننده تزریق می‌شود، اما از واکسن آسترازنکا می‌توان به‌عنوان دوز تقویت‌کننده برای افرادی استفاده کرد که به واکسن‌های فایزر و مدرنا یا به‌طور کلی واکسن‌هایی با فناوری mRNA حساسیت دارند.
همچنین برای افرادی که قبلا دو دوز واکسن کووید آسترازنکا دریافت کرده باشند ممکن است واکسن آسترازنکا استفاده شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
مرد تهرانی زن سابق خیانتکارش را کشت و خودکشی کرد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار